Ieder mens is een kind van moeder aarde en van vader zon. Wanneer men dit diepgaand beseft opent zich het hart voor de magie van het leven. In dit hart zal de aarde zich met de hemel verenigen en ontstaat een totale nieuwe wereld of dimensie welke in onze traditie het Christus bewustzijn wordt genoemd. Ieder van ons heeft een fysiek lichaam en een ziel en wij zijn allen in staat onze waarneming dusdanig te verfijnen dat wij de lichtnatuur van alles in de schepping gaan waarnemen en gaan ervaren hoe alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is.

Om deze waarneming van onze ziel te verwerkelijken dient men in de eigen ervaring van het menszijn te integreren en het verleden te helen en voorbij te gaan aan angst en geweld. Door dit te doen maakt men zich beschikbaar voor zijn of haar bestemming en gaat men op een nieuwe manier waarnemen. De magie van het leven komt terug en men komt weer in contact met het Grote Mysterie dat als een oneindige vlam van liefde leeft in het diepste wezen van ons zelf. 

Deze lezing neemt u mee naar eeuwenoude wijsheid, inwijdingen en rituelen die wetenschappelijk en zeer actueel zijn. Zij gaat over het levenswiel en het pad naar vervulling en wijsheid die de mens in het hart van de aarde en de oneindigheid brengt.

Avani van Leeuwe is westers sjamaan, arts natuurgeneeskunde, Inca sjamanistisch heler en oprichter van Inner Quest. Hij is mesa drager en ingewijd in de helingtradities van de Inca sjamanen. Hij draagt het helend pad van de Inca, dat verbonden is met de vierwindstreken, de hemel en de aarde uit.

  Top   Online aanmelden

 

INFORMATIE:

Inner Quest [ meer ]